Hanneke Post

Ik vind voeding en gezondheid razend interessant. Om me heen zie ik vriendinnen en moeders op het schoolplein tobben met hun energie. Zelf ben ik ook een van die moeders op het schoolplein die werkt en een huishouden onderhoudt, dus ik weet hoe onmisbaar een gezonde dosis energie is. Hoeveel ik ook van mijn kinderen houd, het is een stelletje energieslurpers. Doordat ik precies weet wat ik in mijn mond moet stoppen en wat ik beter kan laten staan heb ik genoeg energie voor mijn kinderen, huishouden, werk en vriendschappen.

Dit gun ik ook aan moeders die dagelijks met een energieprobleem te kampen hebben. Natuurlijk wil elke moeder de beste versie van zichzelf aan haar gezin geven, maar als vermoeidheid in de weg staat zijn manlief en de kinderen degenen die daar als eerste onder lijden. Ik vind het fantastisch om juist deze dames te helpen, omdat zij op zoveel gebieden in hun leven profijt hebben van voldoende energie.

Ik ben praktisch en doorpakkend: ik denk mee in jouw situatie. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de halve dag in de keuken te staan voor het bereiden van verse maaltijden, maar ik snap dat er ook mensen zijn die daar geen tijd voor hebben. Ik heb geen fluwelen handschoenen op mijn bureau liggen, wel geef ik af en toe een rake schop onder je kont. Want je zult je aan moeten passen om iets te bereiken.

Energieklachten vind ik niet acceptabel. Natuurlijk mag je ’s avonds na een dag hard werken moe zijn. Jezelf echter door de dag heen worstelen is niet normaal. Door je lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien kun je de rommel die de energieaanmaak in de weg staat opruimen en bouwen aan een lichaam dat jou van een flinke portie energie voorziet.

Als je me zou kennen, zou je weten dat:

  • blauw mijn lievelingskleur is. Ik draag graag blauwe kleding, heb een blauwe tas, schrijf het liefst met een blauwe pen en mijn fiets is… blauw!
  • ik ben gezegend met 3 zoons en die dragen het liefst fel geel, groen en oranje. Toch hou ik zielsveel van ze.
  • ik dol ben op kamperen. Ik snap nog steeds niet waarom, want ik houd van comfort. Ik ben erg gesteld op mijn eigen douche, grote aanrecht en mijn eigen bed. Waarom ik die luxe met plezier elk jaar achter me laat blijft me een raadsel.
  • ik een lekkerbek ben. Naast appels, havermout en gemberthee houd ik ook gewoon van rode wijn en chocola.
  • God onmisbaar is in mijn leven. Als allerlei factoren in mijn leven onzeker zijn, is God er altijd om me te helpen en bij te staan.

Gratis 3 voedings- een leefstijltips?

Via (beeld)bellen denk ik 30 minuten met je mee.