Online Masterclass

‘In 7 stappen naar meer energie’

Dinsdag 11 juni 2024 om 20.00 uur

Ben jij een vrouw die gezond eet, maar toch niet blaakt van energie?

Soms is er net wat meer nodig. Dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Hoe kan het toch dat er van die dagen zijn dat je niet vooruit te branden bent? Het is niet dat je ziek bent, maar je hebt ook niet de energie om volop te genieten van je leven.

Je wilt je energiek en fit voelen, maar vage klachten zoals vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, of moeite met concentreren houden je tegen. Wat zou het makkelijk zijn als je meer energie hebt om je werk te doen, voor je gezin te zorgen en je huishouden op orde te hebben.

Stel je voor dat je na een lange werkdag nog genoeg energie hebt om een gezellige avond door te brengen met vrienden of familie. Of dat je zonder moeite een lange wandeling kunt maken, iets wat je nu vaak te veel energie kost.

Ik heb al tientallen vrouwen zoals jij geholpen om hun energie terug te vinden. Met mijn kennis over voeding en leefstijl wil ik jou ook helpen.

Wat ga je ontdekken?

In deze Online Masterclass neem ik je mee door mijn 7 stappen naar meer energie. Daarmee laat je je vermoeidheid achter je en leer je je lichaam zó te voeden dat je in staat bent meer energie te produceren.

Het gaat om veranderingen die je vanaf morgen toe kunt passen. Moet je daarvoor 100% gezond eten? Nee, natuurlijk blijft er ook ruimte voor ‘buiten de lijntjes kleuren’. Hoe? Dat vertel ik je in de Masterclass.

Wat een goed webinar! Leerzaam!

Anoniem, 46 jaar

Voor wie is deze Masterclass?

Deze masterclass is perfect voor jou als je:

  • Vaak moe en futloos bent.
  • Meer wilt weten over hoe voeding en leefstijl jouw energie beïnvloeden.
  • Klaar bent om kleine veranderingen door te voeren die een groot verschil maken.
  • Je fitter en energieker wilt voelen, zodat je kunt genieten van je dagelijkse activiteiten.

Inschrijven is eenvoudig: vul je gegevens in en ontvang direct toegang tot de masterclass.

 Ja, ik ben erbij op dinsdag 11 juni om 20.00 uur:

Je gegevens zijn veilig bij VitaalPost. Lukt het aanmelden via het formulier niet? Stuur dan een mailtje naar info@vitaalpost.com om je aan te melden bij de Online Masterclass.

    Gratis 3 voedings- een leefstijltips?

    Via (beeld)bellen denk ik 30 minuten met je mee.